Lyoness

17.04.2015 14:59
Lyoness nákupné spoločenstvo, ktoré funguje na jednoduchej myšlienke. Kupujúci zo svojho nákupu dostávajú určité percento z nákupu späť vo forme reálnych peňazí a nie body alebo virtuálne peniaze ako je to v iných vernostných kluboch jednotlivých obchodov. Nemusíte mesačne povinne utratiť niekoľko desiatok alebo stoviek eur v obchodoch, ale nakupujete tak ako doteraz a profitujete zo svojich vlastných nákupov, jediný rozdiel je v tom, že pri nákupe využite jednu zo 4 možností nakupovania cez Lyoness.
Obchodníci vám môžu ponúknuť zľavu na svoj tovar ak nakupujete veľké množstvo tovaru. A na tejto jednoduchej myšlienke funguje práve Lyoness. V nákupnom spoločenstve Lyoness je zaregistrovaných niečo okolo 3 miliónov ľudí po celom svete a to už môžeme považovať za celkom slušné spoločenstvo, ktoré profituje zo spoločného nakupovania. Takto nám obchodníci môžu vrátiť určitú % sumu z nášho nákupu lebo nakupujeme spoločne. Nakupovať budeme musieť vždy a je len na nás či svoje peniaze prenecháme obchodníkovi a nikdy ich už neuvidíme. Cez Lyoness hovoríme svojim peniazom len dovidenia, pretože ich ešte uvidíme, teda aspoň nejakú časť z nich. A toto sa mi na tej myšlienke páči, že môžeme nakupovať tak ako doteraz ale využívame svoje členstvo v Lyoness nato aby sa časť peňazí s ktorými by sme zaplatili tak či tak vrátila.
 Členstvo v Lyoness je úplne bezplatné ako aj registrácia. Svojim členstvom sa nezaväzujete ku stále väčšiemu nakupovaniu ani k pravidelnému nakupovaniu.
V systéme Lyoness máte na výber 4 druhy nakupovania:
Lyoness Cashback Card – plastová kartička ako je napr. platobná karta, používa sa tak, že pri nákupe ju ukážate obchodníkovi a on vašu platbu zaregistruje do systému.
Originálne poukážky – poukážky, ktoré si kupujete cez Lyoness Store, niektorí obchodní partneri akceptujú len platbu poukážkami ako je napr. Tesco, Baťa, Humanic mnoho ďalších.
Online nakupovanie – nakupovanie cez rôzne e-shopy
Mobilná poukážka – ak máte smartfón tak si nainštalujete aplikáciu Lyoness a platbu zrealizujete cez svoj účet v systéme Lyoness. Predtým je ale potrebné aby ste si na svoj účet v Lyoness poslali peniaze zo svojho účtu.
Medzi ďalšie výhody systému Lyoness je aj možnosť odporúčať členstvo vaším známym, ktorí samozrejme tiež môže využívať výhody nakupovania cez Lyoness . Vy ako odporúčateľ budete odmenený 0,5% z nákupoch vašich blízkych, ktorých ste zaregistrovali do tohto systému. A tento počet nie je nijako obmedzený. A čím viac ľudí bude zaregistrovaných tak do systému prídu ďalší obchodníci a to sú len ďalšie výhody ako pre vás tak aj pre vašich blízkych, známych. Pre registraciu píšte na mail: ag.sandovall@gmail.com                                                                                                                         www.youtube.com/watch?v=zqAvu9bkIPs                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Kontakt

pôžičky v SR a CZ pre každého ag.sandovall@gmail.com